Det ser ut som du bruker en eldre versjon av Internet Explorer.
For å bruke denne tjenesten på best mulig måte bør du laste ned og installere Chrome, Firefox eller oppgradere til Microsoft Edge.
')Datasettet dekker områder med særlig stor fare for spredning av brann som definert av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) i samarbeid med Riksantikvaren. Område med verneverdig tett trehusbebyggelse der det er spesielt stor fare for at brann i en bygning skal smitte over på de øvrige.
Kartleggingen er et resultat av at Riksantikvaren og Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) i 2005 gjennomførte en brannteknisk og kulturhistorisk kartlegging av tett verneverdig trehusbebyggelse. Her ble det registrert 167 områder, hvor man mener det kan være fare for områdebrann. I tillegg antar man at det er områder som ikke ble registrert i kartleggingen, slik at man totalt operer med ca. 180 slike områder. Oversikt over områdene finnes i rapporten "Nasjonal kartlegging av brannsikkerhet i verneverdig tett trehusbebyggelse". Mange byer i Norge har hatt store bybranner. Norge har en særegen byggeskikk med eldre tette trehusmiljøer, hvor en beskjeden brann fort kan utvikle seg til en storbrann som kan være svært vanskelig å begrense.
Standard: SOSI-produktspesifikasjon: Kulturminner - Brannsmitteområder
Dato: (publication)
Forklaring av resultat: Dataene er i henhold til produktspesifikasjonen
Godkjent
Standard: Sosi applikasjonsskjema
Dato: (publication)
Forklaring av resultat: SOSI-filer er i henhold til applikasjonsskjema
Godkjent
Standard: Sosi applikasjonsskjema
Dato: (publication)
Forklaring av resultat: GML-filer er i henhold til applikasjonsskjema
Godkjent